Barselsvikariat til informationssikkerhedsområdet i IT-afdelingen, Esbjerg Sygehus

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du bidrage til vedligeholdelse af regionens ledelsessystem for informationssikkerhed, sikre koordineringen af sygehusets informationssikkerhedsindsatser og løse administrative opgaver i en IT funktion? IT-afdelingen søger en informationssikkerhedskoordinator, der kan varetage IT-sikkerhed og informationssikkerhed på Esbjerg og Grindsted Sygehus. Der er tale om et barselvikariat på 37 timer pr. uge, der ønskes besat pr. 1. september 2023.

Din fysiske placering vil være på Esbjerg Sygehus og stillingen refererer direkte til IT chefen.

Om jobbet

Du vil blive en del af et regionalt team, hvor din opgave er at hjælpe direktionen, ledere, medarbejdere og systemforvaltere med at udnytte de korrekte teknologier, sikre governance for informationssikkerhed og opretholde et tilfredsstillende sikkerhedsniveau ud fra en risikobaseret tilgang.

Dine nøgleopgaver bliver at

 • Indgå i den regionale koordinering af indsatsen for informationssikkerhed
 • Vedligeholde og koordinere det lokale årshjul for informationssikkerhed
 • Opretholde og udarbejde retningslinjer, instrukser og vejledninger for informationssikkerhed
 • Udarbejde databehandleraftaler og udføre tilsyn med disse
 • Sikre informationssikkerhedsopgaver i forvaltning af IT-systemer
 • Rådgive direktionen, ledere, medarbejdere og systemforvaltere m.fl. vedr. krav til informationssikkerhed og sundhedsjura
Vi forventer

Vi søger en dygtig og engageret medarbejder med en uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau og gerne med erfaring fra IT og/eller projektledelse. Vi vægter gode evner for at se og formidle sammenhænge samt praktisk erfaring med implementering af databeskyttelsesforordningen og standarder, herunder gerne ISO-standarderne for informationssikkerhed (ISO27001, ISO27002 og ISO27005) højt.

Vi forventer endvidere, at du

 • Er struktureret, resultatorienteret og sikrer høj kvalitet
 • Tager ejerskab for dine opgaver og sikrer, at deadlines og aftaler overholdes
 • Har stærke kommunikationsevner såvel skriftligt som mundtligt og kan kommunikere med alle niveauer i organisationen
 • Er en teamplayer, der bidrager til succes og trivsel
 • Er udadvendt, imødekommende og lyttende
Vi tilbyder
En afdeling bestående af blandt andet IT-konsulenter, forvaltere og projektledere. Vi udgør i alt 38 medarbejdere i afdelingen. Jobbet giver dig rig mulighed for at præge din egen hverdag og deltage i løsningen af spændende og varierende opgaver inden for en sektor i rivende udvikling. Du bliver en del af et engageret team, med en uformel omgangstone og en dynamisk afdeling med inkluderende og engagerede kolleger.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst på området.

Der indhentes børneattest.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-chef Rikke Larsen på tlf. 2384 8678 eller e-mail Rikke.Larsen6@rsyd.dk.

Ansøgningsfrist
Har ovenstående fanget din interesse, så ser vi frem til at modtage din ansøgning, CV og eksamensbevis senest den 16. juni 2023. Vi forventer at afholde samtaler i uge 25.

Er Esbjerg Sygehus, Grindsted Sygehus, Syddansk Universitetshospital noget for dig?
Sygehuset har høje ambitioner og ønsker at være blandt landets allerbedste. Med etablering af kandidatuddannelsen i medicin med studiestart i 2022, bringer det sygehuset i selskab med kun 4 andre sygehuse i landet, og giver os en helt særlig rolle.

Vi er pt. 3000 medarbejdere fordelt på 3 sygehuse i regionen og har stort set alle specialer repræsenteret. Vi er en attraktiv arbejdsplads med engagerede og fagligt dygtige medarbejdere. Vi sætter faglig kvalitet, udvikling og forskning højt på dagsordenen og arbejder hele tiden for gennem dialog, anerkendelse og uddannelse af medarbejdere at sikre borgerne sammenhængende patientforløb og en god oplevelse i mødet med sygehuset.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fanø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Sydvestjysk Sygehus, Finsensgade 35, 6700 Esbjerg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=198&ProjectId=225608&DepartmentId=21892&MediaId=2511&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846717

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet