Kommunaldirektør Søren Abildtrup fylder 60 år og fejres af familie og kolleger

Foto: Fanø Kommune.
dato

Søren Abildtrup fylder 60 år tirsdag den 23. april, og fejres med glæde af både familien og kollegerne.

Den store dag bliver fejret i godt selskab, da Søren Abildtrup runder 60 år. Søren er gift med Marianne, og sammen har parret to voksne døtre og tre børnebørn. Familien er bosat her på Fanø og nyder de idylliske omgivelser.

Søren Abildtrup har en imponerende uddannelsesbaggrund. Han blev Cand.scient.adm. fra Roskilde Universitetscenter i 1995, og siden da har hans karriere været præget af en række ansvarsfulde poster inden for den offentlige sektor.

Sørens karriere begyndte som fuldmægtig i Børn & Kultur i Hørsholm Kommune. Herefter blev han souschef i et bydelsforsøg i Københavns Kommune, og han fortsatte til Stenløse Kommune som økonomichef. Fra 2005 til 2014 var han kommunaldirektør i Læsø Kommune. Efter Læsø blev han chef for byrådssekretariatet i Esbjerg Kommune i seks år, og senere sekretariatschef i Kalundborg Kommune. I oktober 2021 blev han kommunaldirektør i Fanø Kommune.

I fritiden nyder Søren Abildtrup og hans hustru roning og golf. Derudover bruger parret også meget tid i deres sommerhus ved Roskilde Fjord, hvor de slapper af og nyder naturen.

Fødselsdagen blev fejret privat på Skævinge Kro i weekenden sammen med nære venner og familie. På selve dagen blev han fejret af medarbejderne ved Fanø Kommune, som bød på en hyggelig fødselsdagsmorgenmad.

https://www.fanoe.dk/nyheder/fanoes-kommunaldirektoer-fylder-60-aar

Kilde: Fanø Kommune