Oplev spændingen ved blokart på Fanø

dato

Tag med til Club Fanoe Blokart og mærk suset, når du suser ned ad stranden i en blokart. Fra mandag den 16. september til fredag den 20. september 2024 kan du og din familie få en uforglemmelig oplevelse med dette spændende strandaktivitet.

Blokart er en fantastisk måde at nyde Fanøs smukke strande på. Det er populært sagt en optimistjolle på hjul, og det er noget, som alle kan lære på blot 10 minutter. Med 9 års erfaring i blokart, vil instruktørerne guide dig gennem de grundlæggende teknikker, så du hurtigt kan mestre kunsten at navigere vinden og vende korrekt.

En aktivitet for hele familien

Blokart er både for voksne og børn. Hvor gamle børn skal være for at kunne køre selv, afhænger af barnets størrelse, vægt og vejrforholdene. Normalt kan børn fra 10 års alderen køre selv. For mindre børn tilbyder vi blokarts med sidevogn, så de kan køre sammen med en voksen.

Sikkerhed i højsædet

Det er absolut ikke farligt at køre med blokart. Du får udleveret hjelm og handsker, og du sidder fastspændt i køretøjet med en sikkerhedssele. Det er dog vigtigt at tage hensyn til andre trafikanter på stranden.

Instruktør til stede

Vi lejer ikke blokarts ud uden en instruktør til stede. Selvom det ikke er farligt, er det vigtigt for os at kunne hjælpe dig og sikre, at du får den bedste og sikreste oplevelse.

Praktisk information

Datoer: Mandag 16. september til fredag 20. september 2024
Tidspunkt: Kl. 10:00 hver dag
Sted: Club Fanoe Blokart, Sønderklit 4a, 6720 Fanø
Entré: 300-350 kr
Arrangør: Børn
Kontakt: clubfanoe@gmail.com / +45 42 41 25 65

Kom og oplev en spændende dag på stranden med blokart og få en oplevelse, du sent vil glemme!

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut