Oplev spændingen ved blokart på Fanø

dato

Fra tirsdag den 17. september til fredag den 20. september 2024 kan du og din familie opleve en af de mest spændende aktiviteter på Fanø: blokart. Club Fanoe Blokart inviterer til adrenalinpumpende dage på stranden, hvor både børn og voksne kan prøve kræfter med denne unikke sport.

Blokart er en aktivitet, der kombinerer fart, vind og sjov på en helt særlig måde. Tænk på det som en optimistjolle på hjul, hvor du suser ned ad stranden sammen med dine nærmeste. Ifølge Club Fanoe Blokart kan alle lære at mestre blokart på blot 10 minutter, takket være deres erfarne instruktører, som har ni års erfaring med sporten på Fanø.

En aktivitet for hele familien

Blokart er tilgængelig for både voksne og børn. For at køre selv skal børn normalt være mindst 10 år gamle, men dette kan variere afhængigt af barnets størrelse, vægt og vejrforhold. For de mindre børn tilbyder klubben blokarts med sidevogn, så de kan køre sammen med en voksen.

Sikkerhed i højsædet

Sikkerheden er en prioritet ved Club Fanoe Blokart. Alle deltagere får udleveret hjelm og handsker, og man sidder fastspændt i køretøjet med en sikkerhedssele. Det er vigtigt at tage hensyn til andre trafikanter på stranden, og derfor er det obligatorisk at have en instruktør med under hele oplevelsen.

Praktisk information

Datoer: Tirsdag 17. september til fredag 20. september 2024
Tidspunkt: Kl. 10:00 hver dag
Sted: Club Fanoe Blokart, Sønderklit 4a, 6720 Fanø
Entré: 300-350 kr
Arrangør: Børn
Kontakt: clubfanoe@gmail.com / +45 42 41 25 65

Så tag familien med til Fanø og oplev spændingen ved blokart på stranden. Det bliver en oplevelse, I sent vil glemme!

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut