Vi søger en sygeplejerske til undervisning af sømænd på Fanø med tiltrædelse 1.Maj 2024

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hvem er vi Center for det Maritime Sundhedsvæsen på Fanø er en enhed under Søfartsstyrelsen, der skal sikre den bedst mulige behandling af sygdom og ulykker om bord i danske skibe i hele verden.

På centret uddanner vi kaptajner og styrmænd i rollen som Sygdomsbehandler. En uddannelse der sætter søfolk i stand til at yde livreddende førstehjælp, anvende medicin og medicinsk udstyr og på telemedicinsk afstand være lægens forlængede arm.

Vi er verdenskendte på vores center og især med vores pædagogiske tilgang med anvendelse af simulationstræning. Vores filosofi er, så meget hands on som muligt.

Hvem er du

  • Du vil gerne arbejde hverdage, uden vagter, uden weekender og ind imellem hjemmefra.
  • Du tror på egne evner, som underviser og har lyst til at formidle din tillærte maritim medicinske faglighed, til en flok søfolk fra handels- og fiskerflåden.
  • Din forhold til It og teknologi skal være godt, vi arbejder meget med computerstyret simulation
  • Du skal sætte kvalitetsbaren højt og ikke gå på kompromis med udbyttet.
Dine arbejdsopgaver Din primære arbejdsopgave er at undervise i behandling af sygdom og ulykker ud fra fastlagte undervisningsplaner. Indimellem foregår det på engelsk, da vores kursister kommer fra hele verden.

Undervisningsopgaver uden for centret forekommer med jævne mellemrum.

Ud over undervisning skal du sammen med dine øvrige 6 underviserkolleger være med til at udvikle på kurserne og de materialer vi bruger. Der vil ligeledes være nogle administrative opgaver, som du bliver ansvarlig for.

Hvad skal der til
  • Dansk autorisation som sygeplejerske
  • Din faglighed skal sidde lige i skabet. Praktisk håndelag er en forudsætning, når du skal lære fra dig til uøvede sømænd
  • Erfaring fra akut modtagefunktion foretrækkes
  • Det er en fordel, hvis du er uddannet førstehjælpsinstruktør
  • Dine pædagogiske evner må meget gerne være understøttet af en pædagogisk uddannelse, og undervisningserfaring er en stor fordel
  • Dine IT egenskaber skal grundlæggende være godt på plads, da der er meget at holde overblik over. Du skal have lyst til at arbejde med den computerstyrede simulation, som er en stor del af vores hverdag
Se vores 1min. inspirationsvideo ved at klikke her.

Vores hverdag Vi er en blandet personale flok, så vi forventer du har lyst til at samarbejde på tværs. Vi elsker at diskutere alt mellem himmel og jord, både fagligt og ufagligt og vi vægter samværet højt og har en klar forventning om, at pauser holdes sammen, især om fredagen, hvor rundstykker er et must.

Du er meget velkommen til at komme på besøg og mærke stemningen hos os. Ring til Centerleder Torben Leth på telefon 7219 6004 for nærmere aftale eller afklaring af evt. spørgsmål.

Vi tilbyder ved ansættelse et planlagt introduktionsforløb med en grundig oplæring. Derudover følger en solid introduktion til undervisningen, sømændene og hvad det ”Blå Danmark” er for en størrelse.

Pædagogik og førstehjælpsinstruktør er en fast del af kompetenceudviklingen, som arrangeres efter behov inden for det første år.

Ansættelsen sker som instruktionssygeplejerske efter gældende organisationsaftale og Finansministeriet. Pension udgør 18 %.

Er du blevet nysgerrig? Søg stillingen via "søg stilling" nederst i stillingsopslaget eller via vores hjemmeside www.sfs.dk . Din ansøgning med dokumentation for uddannelse og erhvervserfaring skal være modtaget senest den 3. marts 2024 kl. 23.59.

Ansættelsessamtalerne finder sted i uge 11 på Center for det Maritime Sundhedsvæsen, Vestervejen 1, Nordby, 6720 Fanø

Til samtalen forventer vi, at du medbringer en præsentation af dig selv på et PowerPoint, og at din præsentation foregår på engelsk.

Blandt vores indkaldte ansøgere bliver der gennemført en personlighedstest af vores HR afdeling med tilbagemelding på resultaterne den 7. og 8. marts 2024.

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Du kan også læse mere om os på Søfartsstyrelsens hjemmeside www.sfs.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fanø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Center for det Maritime Sundhedsvæsen, Vestervejen, 6720 Fanø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5994055

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet