Vil du gøre en forskel for mennesker? Så bliv social- og sundhedsassistentelev i Fanø Kommune.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Fanø Kommune søger dig, der gerne vil have en uddannelse, hvor du arbejder med mennesker og sundhed. Dig, der vil sikre, at vores borgere får det bedste forløb i mødet med sundhedsvæsnet.

Hvad er en social- og sundhedsassistent?
Som social- og sundhedsassistent er du med til at gøre en forskel for mennesker – hver dag. Du bruger dine stærke faglige og personlige kompetencer inden for bl.a. sygepleje og rehabilitering til at styrke den enkelte borgers livskvalitet.

En som social- og sundhedsassistent er nøglemedarbejderen, der er helt tæt på borgeren og som leverer størstedelen af sygeplejeydelserne eks medicinhåndtering, sårpleje, kateter pleje, sondeernæring, stomi pleje, palliativ pleje, fysisk og psykisk støtte til at mestre det gode hverdagsliv, mm. En social-og sundhedsassistent kan tidligt observere, hvis der sker ændringer i borgerens mentale og fysiske helbred og har ansvaret for en tidlig faglig indsats sammen med sine kolleger i kommunen og i regionen/på sygehusene. En social-og sundhedsassistent er koordinatoren for indsatserne enten alene eller sammen med en sygeplejerske i mere komplekse situationer.
En social- og sundhedsassistent lærer via uddannelsen at have en professionel og empatisk relation med borgeren og dennes pårørende og at blive bevidst om sin kommunikation.

Hvordan er det at være elev i Fanø Kommune?
Som social- og sundhedsassistentelev i Fanø Kommune bliver du klædt på til at tage hånd om borgerne, samtidig med, at vi støtter dig. Vi har fokus på, at du trives hele vejen igennem din uddannelse, og at du bliver så dygtig som muligt. Under uddannelsen kommer du i oplæring på Fanø Plejecenter, på MTO (midlertidigt ophold) og/eller i det udekørende team, hvor du bliver tilknyttet en oplæringsvejleder, der følger dig tæt gennem hele oplæringsperioden. I arbejder tæt sammen i hverdagen og enkelte gange i weekenden. Du vil have ugentlige møder med din oplæringsvejleder, hvor fokus er på din trivsel, læring, oplæringsmål, refleksion, feedback, sparring og undervisning.

Derudover vil der være:

 • ugentlig elevtid, hvor du forventes at trække dig tilbage fra afdelingen for at fordybe dig i aktuelle problemstillinger fra din hverdag.
 • fælles refleksioner med de andre sosu-elever i Fanø Kommune ved uddannelseskoordinatoren
 • fælles undervisning med de andre sosu-elever eller med personalet.

Hvad forventer vi af dig?
Som elev i Fanø Kommune forventer vi, at du:

 • kan lide at arbejde med mennesker, og at du ønsker at gøre en forskel for andre.
 • sætter borgerens behov, livskvalitet og værdighed i fokus.
 • har lyst til at udvikle dig både fagligt og personligt.
 • har en professionel og empatisk relation med dine kollegaer, borgeren og dennes pårørende og at blive bevidst om din kommunikation.

Opstart
Der er flere veje for dig, der vil være social- og sundhedsassistentelev i Fanø Kommune. Vi hjælper dig med at finde det uddannelsesforløb, der passer til dig.


Løn og ansættelsesvilkår
Som elev får du løn efter den gældende overenskomst. Hvis du er over 25 år, er du berettiget til voksenelevløn. 

Din arbejdstid er 37 timer om ugen.

Det praktiske  
Når du søger en elevansættelse hos os, er det vigtigt, at du vedlægger:

 • Grundforløbsbevis eller karakterbevis, hvis du har gennemført eller er i gang med grundforløb 2
 • Uddannelsesbevis for social- og sundhedshjælperuddannelsen, hvis du ønsker at søge merituddannelse
 • Dokumentation for beståede praktik- og skoleperioder, hvis du ønsker at søge genoptag/overflytning
 • Real Kompetence Bevis (RKV), hvis du er over 25 år
 • Optagelsesbrev fra SOSU Esbjerg, hvis du ønsker at søge om optagelse på social- og sundhedsassistentuddannelsen inkl. grundforløb 2
 • Voksenelevlønsskema, hvis du er over 25 år. 
 • Gældende opholdstilladelse (både for- og bagside), hvis du er udenlandsk statsborger

Vi holder løbende ansættelsessamtaler. Du kan forvente at blive inviteret til samtale inden for cirka fire uger.

Vil du vide mere?
Du er altid velkommen til at kontakte udviklings- og uddannelseskoordinator Herdis Gregersen: bgplhg@fanoe.dk  Mobil: 29404797 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Afslag
Får du et afslag på din ansøgning, er Fanø Kommune forpligtet til at registrere afslaget og dit cpr-nummer. Oplysningerne registreres på Praktikpladsen.dk og overføres til Datavarehuset i Styrelsen for It og Læring. Oplysningerne indsamles udelukkende til statistiske formål. De registrerede oplysninger er ikke synlige for dig eller offentligheden. Indsamlingen af disse data sker med hjemmel i §58 i Bekendtgørelse om Erhvervsuddannelser.

Fanø Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fanø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Fanø Kommune, Søndre Engvej, 6720 Fanø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5931343

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet