Selvejende naturbørnehave- og vuggestue på Fanø søger en leder – er det dig?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Som leder for Fanø Børnehave og Vuggestue organiserer du hverdagen sammen med personalegruppen, men deltager også aktivt på gulvet med børnene. Fordelingen er 17 timer administrativt, og 20 timer er på gulvet med børnene. Det er vigtigt for bestyrelsen, at lederen er synlig og får en god fornemmelse med børnene og sammenspillet i institutionen. 
Fordybelse, udforskning, leg og læring er kerneværdier for institutionen og dens personale.  

Dine ledelsesopgaver vil være at have fokus på den pædagogiske kerneopgave i dagligdagen.
At sparre, udvikle og forankre de pædagogiske principper for Fanø Børne- og vuggestue med det klare formål at skabe et levende og godt børneliv gennem en anderkendende pædagogiske tilgang.

Som leder formår du at realisere og synliggøre aktiviteter, og det pædagogiske arbejde overfor forældre og medarbejdere med god information og samtale. Vi forventer, at du som personaleleder kan tage ansvar for et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø.  

Du får ansvaret for økonomien i institutionen og vil indgå i et ledelsesfællesskab sammen med de øvrige institutioner på Fanø, og er således en del af et lokalt netværk for vidensdeling, supervision og sparring.  

Om Fanø Børnehave og vuggestue
Vi er en selvejende institution med driftsoverenskomst med Fanø Kommune. 

Vi er normeret til 53 børn, hvor børnehaven rummer 33 børn og vuggestuen 10 børn. Der er et tæt samarbejde med forældre, forældreforeningen og bestyrelsen, hvor der er tradition for opbakning, sammenhold og engagement.  Vi har flere arrangementer i løbet af året, hvor forældre og børn yder en frivillig indsats med fællesskabet i fokus.

Institutionen er omgivet af Fanøs smukke natur, og den tænkes ind i hverdagen, uanset om det er sommer eller vinter, og det er ikke uden grund, at vi kalder os en naturbørnehave og vuggestue.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er 9. april. Vi forventer at gennemføre samtaler tirsdag d. 16. april efter kl. 16.

Løn og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst. Ansættelse sker under forudsætning af godkendelse af Fanø Kommune. Der indhentes straffe og børneattest inden endelig ansættelse. 

Stillingen er med ansættelse fra 1. juni 2024.

For yderligere information kontakt Anders Brunbjerg, formand for bestyrelsen, tlf. 60 40 96 15, eller konstitueret leder Nikolaj Møller tlf.  60 14 22 60.

Vi glæder os til at hilse på dig.

Fanø Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fanø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

FANØ KOMMUNE RÅDHUSET, Skolevej, 6720 Fanø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6023998

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet