Sommerhjælp til Materielgården på Fanø

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en specialarbejder med tiltrædelse senest 1. juni 2024, gerne før.

Stillingen er midlertidig, med en varighed på 6 måneder. Der kan vise sig mulighed for forlængelse eller fastansættelse på sigt.  

Om du har grønne fingre eller ved en masse om mekanik og maskiner er ikke afgørende. I stedet vægter vi, at du er villig til at hjælpe til, hvor der måtte være behov.

Arbejdet består i almindelig drift og vedligeholdelse af grønne områder (herunder vandløb), veje mv. samt kørsel med diverse maskiner, til renhold og pleje af kommunens mange udendørs faciliteter.

Hvert år er der et stort rykind af gæster til vores lille dejlige ø, og derfor går meget af vores tid, specielt i sommerperioden, med at sørge for en ren og nydelig ø.

Der vil forekomme fysisk anstrengende arbejde, hvorfor en god fysisk vil være en fordel. Bl.a. vil en stor del af arbejdet omhandle vedligehold af øens vandløb, som udføres manuelt.

I perioder skal du være indstillet på, at der kan forekomme weekender, hvor vi har ekstra travlt i højsæsonen, med affaldstømning osv.  

Vi er en lille arbejdsplads med i alt 10 medarbejdere fordelt på Materielgården, Genbrugspladsen og Bygningsvedligehold. Vi har en fri omgangstone og lægger stor vægt på det gode kollegaskab samt kontakten med vores borgere og samarbejdspartnere.  

Vi forestiller os, at du:

  • er en robust og stabil person med god fysik
  • er udadvendt, serviceminded og fleksibel
  • er indstillet på at løse alle typer opgaver på materielgården, herunder vedligehold af grønne områder, affaldsindsamling, renhold i al almindelighed, vandløbspleje og genbrugsplads
  • har ordenssans og gør en ære ud af, at vores områder fremstår indbydende og ryddelige

Du skal som minimum have kørekort til personbil.

Stillingen er baseret på 37 timer ugentligt i gennemsnit. Løn- og ansættelse sker i henhold til Specialarbejderoverenskomsten.

Skriv i din ansøgning hvad du har at byde ind med, og hvorfor du mener, at du er den medarbejder, vi søger. Ansøgningen skal sendes elektronisk.
Ansøgningsfristen er senest tirsdag den 21. maj 2024. Samtaler afholdes løbende, så tøv ikke med at sende ansøgningen.

CV og kopi af eksamenspapirer vedlægges ansøgningen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte lederen af Materielgården, Bjarne Nicolajsen, tlf. 5183 5575, bgbjmn@fanoe.dk

Fanø Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fanø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fanø Kommune, Sønder Nytoft, 6720 Fanø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6047528

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet